Hyra Minigrävare Skåne

Hyra minigrävare Skåne, Malmö, Lund, Kristianstad billigt

Planerar du att hyra minigrävare i Skåne?

Hyra minigrävare eller annan typ av liten grävmaskin till ditt nästa projekt? Leje Nu erbjuder uthyrning av minigrävare och andra maskiner samt verktyg. Alla våra minigrävmaskiner kan hyras med eller utan förare. Vi hjälper både privatpersoner och företag och har nöjda kunder i hela Skåne. Du kan hyra minigrävare Kristianstad, Malmö, lund Hässleholm, Höör och Hörby. Samt i områdena runt omkring. 

Hos oss kan du hyra minigrävare med ett brett utbud av olika skopor. Utöver det har du även möjlighet att hyra både manskap och verktyg. Allt går att hyra både dagligen och över längre perioder billigt– det är helt upp till dig.

Om du önskar att hyra minigrävare billigt och samtid inte behöva stressa med projektet, så är vi ett riktigt bra val.

Utyrning av minigrävare med förare

När du hyr en minigrävare av oss bestämmer du själv om du vill hyra den med eller utan förare. Alla våra medarbetare är utbildade för sina uppgifter och har flera års erfarenhet. Vid uthyrning av våra minigrävmaskiner levereras de med full tank och med fullt hinkpaket utan extra kostnad.
Förutom uthyrning av minigrävare erbjuder vi även uthyrning av andra maskiner:

– Motorsåg
– Grävskopor
– Grävmaskiner
– Spårfräsare
– Avfugtare

När du behöver hyra minigrävare för mindre grävuppgifter och som är lättnavigerad och flexibel, då är minigrävaren den idealiska maskinen. Våra minigrävare följer alla säkerhetsföreskrifter och vi inspekterar regelbundet våra maskiner för att säkerställa att maskinerna är i gott skick och lever upp till de krav vi ställer på våra maskiner.

Få en offert på uthyrning av minigrävare Skåne

Om din grävmaskin är ur funktion eller du inte vill investera i en minigrävare, så finns det hos oss stora möjligheter att hyra en minigrävare. Du kan se våra dagspriser på vår prislista, men om du vill hyra en minigrävare under en längre period kommer vi med ett specialpris åt dig.
Har du frågor eller vill ha ett icke bindande erbjudande på hyra av minigrävare, tveka inte att kontakta oss. 

Hyra minigrävare Skåne, Malmö, Lund, Kristianstad billig uthyrning
Hyra minigrävare Skåne, Malmö, Lund, Kristianstad billig uthyrning

Svara på dessa 10 frågor innan du hyr en minigrävare

1. Vad ska du utföra; när du tänker hyra minigrävare?

Att installera ett bevattningssystem kräver en annan maskin än att installera ett betongrör. Du måste veta hur mycket grävdjup, lyftkapacitet och nå dina arbetskrav. Och gå inte bara för ett minimum. Om du konsekvent gräver till 8 dm, till exempel, överväg en maskin med 30 dm grävdjup. Med en arbetsvikt på 0,76 till 8 ton har minigrävmaskiner grävdjup som sträcker sig från 15  till 45 dm.

2. Hur mycket lyftkapacitet behöver du?

Undersök innan du hyrer minigrävare vad som behöver lyftas, hur mycket det väger och var det ska placeras. Din återförsäljare bör ha tillgång till maskinlyfttabeller för att hjälpa dig att göra detta. Vid en radie på 3 meter varierar lyftkapaciteten för dessa maskiner från 1500kr till cirka 30.000kg, och lyftkapaciteten går från 600kr till 20.00.kg

3. Hyra minigrävare till vilken räckvidd?

Räckvidd kan faktiskt vara viktigare än att gräva djup på ditt jobb. Du kan behöva lyfta bara 3 000 kg men måste nå 3 meter.

4. Hur högt behöver minigrävaren kunna dumpa?

Dumphöjden spelar in när du lastar dumper eller dumpar över ett hinder. Dumphöjder på dessa maskiner varierar från 15 till 60 dm

5. Hur stor är bredden på öppningar du behöver köra igenom med minigrävaren?

De flesta minigrävare under 7 ton kommer att ha ett infällbart underrede. Spåren dras in för att gå genom smala områden och förlängs sedan igen för att ge ett mer stabilt arbetsfotavtryck.

6. Finns det några viktbegränsningar?

Om du till exempel arbetar inne i en byggnad, ta reda på om det finns några golvbelastningsbegränsningar. Tänk också på begränsningar av marktrycket såsom underjordiska bevattningssystem som skulle begränsa maskinens vikt.

7. Hyra minigrävare extra utstyr?

Minigrävaren kommer att behöva extra hydrauliskt flöde för att driva högproduktionsredskap som hammare eller skruvar. Ett snabbfäste gör det lättare att byta redskap. Och berätta för oss vilken typ av material du gräver så kan vi hjälpa dig att välja rätt skopa.

8. Kräver ditt jobb stålband? Ifs. hyra minigrävare med stålband?

Majoriteten av minigrävare använder gummiband på grund av deras låga marktryck, men du kanske vill överväga en stålbandsmaskin om du arbetar i rivning eller under tuffa förhållanden.

9. Hur nära behöver du för att komma en vägg eller annat hinder?

Hyra minigrävare och små grävmaskiner kommer med noll svans, minimal svans och konventionella svängningar, allt från noll till 150cm tum av svansen från sidan. Om ditt jobb är tätt mot en vägg är en nollsvanssvingmaskin ett alternativ. Men kom ihåg att konventionella minigrävare erbjuder mer räckvidd, stabilitet och lyftkapacitet.

10. Hyra minigrävare och transportere själv?

Om du tänker transportera själv, se till att din utrustning lagligt kan bogsera maskinen du hyr, särskilt om du planerar att använda en pickup. Hyr minigrävare hos oss så kan vi också klara transporten om det behövs. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kontakt - book

Skriv & vi ringer dig straks...

LEJENU

Leje maskine

Produkter & maskiner